Skip to content

Panadol aikuisille


Panadol 500 mg tabletti ja poretabletti Panadol 500 mg tabletti ja poretabletti

Panadol Novum 500 mg tabletti

12, 30 kalvopäällysteistä tablettia
Aikuisille 1-2 tablettia korkeintaan 3 kertaa päivässä. Panadol Novumin koostumuksen ansiosta tabletti hajoaa helposti ja mahdollistaa tehokkaan kivunlievityksen.
Panadol Novum 500 mg tabletti


Panadol Zapp 500 mg tabletti Panadol Zapp 500 mg tabletti

Panadol Zapp 500 mg tabletti

10, 30 kalvopäällysteistä tablettia
Panadol Zapp´n vaikutus alkaa jo 15 minuutin kuluttua sen ottamisesta 1, koska se sisältää natriumvetykarbonaattia, mikä lisää tabletin liukoisuutta mahassa ja tehostaa parasetamolin kulkua ohutsuoleen. Panadol Zapp on vatsalle yhtä hellävarainen kuin tavalliset parasetamolitabletit. Varovaisuutta tulee noudattaa potilailla, joilla on sydämen tai munuaisten vajaatoiminta tai verenpainetauti, sillä valmiste sisältää natriumia.
Aikuisille ja yli 12-vuotiaille (yli 40 kg) 1-2 tablettia korkeintaan kolme kertaa päivässä. Jatkuvaan käyttöön lääkärin ohjeen mukaan.
Panadol Zapp 500 mg

1)Burnett I ym. Onset of analgesia of a paracetamol tablet containing sodium bicarbonate: A double-blind, placebo-controlled study in adult patients with acute sore throat. Clin Ther. 2006 28:1273-8.Panadol Forte 1g tabletti

Panadol Forte 1g tabletti

15 kalvopäällysteistä tablettia
Panadol Forte 1g on aikuisille tarkoitettu särky- ja kuumelääke, joka lievittää kipua ja alentaa kuumetta. Tabletit on pakattu läpipainopakkaukseen (15 tablettia/ pakkaus). Panadol Forte on helposti nieltävä, koska tabletti on kalvopäällystetty sekä kooltaan markkinoiden pienin 1g parasetamolitabletti. Ilman reseptiä.
Panadol Forte 1g


Pore 500mg poretabletit

Panadol 500 mg poretabletit

30 Poretabletit
on pakattu käytännöllisiin ja hygieenisiin yksittäispakkauksiin, mikä varmistaa oikean annostuksen, vaikka tabletti murtuisi. Yksittäispakattu Panadol Pore kulkee kätevästi mukana taskussa tai laukussa. Helposti nesteeseen liukeneva Panadol Pore vaikuttaa nopeammin kuin Panadol 500 mg tabletit.
Aikuisille 1-2 tablettia korkeintaan kolme kertaa päivässä. Jatkuvaan käyttöön lääkärin ohjeen mukaan.
Panadol Pore 500mg


Panadol Coffein tabletti Panadol Coffein poretabletti

Panadol Coffein 500 mg/65 mg tabletti, kalvopäällysteinen

Panadol Coffein sisältää 500 mg parasetamolia ja 65 mg kofeiinia 10, 30 tabletit
Panadol Coffein on yhdistelmätabletti, jossa kofeiini tehostaa parasetamolin vaikutusta.
Yhdistelmävalmisteessa on käytetty patentoitua GSK:n kehittämää valmistusteknologiaa.
Panadol Coffein -tabletti auttaa useaan eri kiputilaan ja oireeseen: päänsärky, hammassärky, influenssa, lihaskipu sekä kuume.
Panadol Coffein - Kun kipu sitä vaatii
Panadol Coffein 500mg / 65mg


Panadol Hot 500 mg annosjauhe

Panadol Hot 500 mg annosjauhe

12 annospussia
Panadol Hot -valmistetta käytetään vilustumissairauksien yhteydessä tilapäisten särky- ja kuumetilojen hoitoon. Panadol Hot lievittää särkyä ja alentaa kuumetta. Jauhe liuotetaan kuumaan veteen ja juodaan hitaasti. Se maistuu mustaherukalta ja tuoksuu mentolilta. Panadol Hot on  makeutettu aspartaamilla ja sakkaroosilla. Valmiste sisältää atsoväriaineita, jotka voivat aiheuttaa allergisia reaktioita.
Annostus aikuisille 1-2 annospussia korkeintaan kolme kertaa päivässä. Jatkuvaan käyttöön lääkärin ohjeen mukaan.
Panadol Hot 500mg / annos jauhe oraaliliuosta varten